Beschikbaarheid

datepicker arrival
datepicker departure
Controleer

Brasserie

Onbeperkt eten bij Niej-jork
Venlo is een restaurant met een aantrekkelijke kaart rijker. Restaurant Niej-jork aan de Keulsepoort in Venlo staat bekend om haar verrassende en originele gerechten. Ongedwongen en onbeperkt genieten van overheerlijke gerechtjes is de insteek van dit nieuwe smaakvolle restaurant. Onze nieuwe formule is bedoeld voor wie heerlijk uit eten wil gaan en tegelijkertijd precies wil weten wat de kosten zullen zijn. Onbeperkt ís ook echt onbeperkt: wie nóg een keer trek heeft in één van de gekozen gerechten, bestelt gewoon nog een keer

U kunt ook bij ons lunchen. Onze keuken is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.30 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Vanaf 17.30 uur kunt u gebruik maken van ons onbeperkt eten concept. Wij hopen u snel een keer te mogen begroeten in ons restaurant.

Grotere gezelschappen - tot 50 personen - worden in de Boegzaal ontvangen. Hier kan men ook terecht voor een uitgebreide brunch.

Onze 3 sfeervolle hotels bevinden zich in de binnenstad van het gezellige Venlo.
Hotel Café Restaurant Wilhelmina is een traditioneel bedrijf, waarbij gastvrijheid en sfeer nog grote waarde hebben. Het hotel bestaat al meer dan 125 jaar en biedt 43 comfortabele kamers.